Werkwijze

scrum-proces

Onze werkwijze

Het team van CPQ Factory werkt snel, daadkrachtig en professioneel. Voor het werkproces wordt gebruik van de SCRUM-methode: een projectaanpak waarmee sneller en beter resultaat wordt bereikt, omdat het project wordt opgedeeld in meerdere leveringen waarbij tussendoor kan worden bijgestuurd.

 

Voor elk project worden naast het einddoel ook tussentijdse doelen ingepland, mijlpalen genaamd.

 

Bij de start van het project wordt in onderling overleg het einddoel vastgesteld. Daarnaast worden de eerste mijlpalen bepaald, beter bekend als sprints. U krijgt een indicatie van de kosten en doorlooptijd van het hele project en een offerte voor de eerste sprint. Elke sprint eindigt met de oplevering van een werkend product. Direct na de eerste sprint ziet u al resultaat!

 

Na de eerste sprint wordt bekeken of de tweede sprint nog steeds de juiste omschrijving heeft. Zo niet, dan wordt deze naar wens aangepast. U ontvangt een nieuwe offerte voor de tweede sprint en na akkoord wordt de volgende stap uitgevoerd. Ook deze sprint eindigt weer met de oplevering van een werkend product met de extra functionaliteiten die tijdens deze sprint zijn toegevoegd. Sprint voor sprint wordt het uiteindelijke doel bereikt.

 

Binnen het project werkt CPQ Factory-team graag samen met uw medewerkers. Zij weten immers wat er speelt binnen de organisatie en geven ons inzicht in de wensen van het team. Deze aanpak staat garant voor de beste resultaten.