Productdesign

 

Product design

De productdesigners van CPQ Factory gieten uw product in de gewenste vorm. Of het nu gaat om sieraden, schoenen, meubels of technische producten: aan uw product wordt de juiste CPQ-er gekoppeld die over gedegen product- en modelleerkennis beschikt.

 

Tevens heeft CPQ Factory de keuze uit meerdere softwarepakketten. In onderling overleg wordt de meest geschikte software gekozen voor het beste resultaat.

 

Voor het gebruik van een 3D-configurator op het web zijn extra lichte modellen nodig. De pagina waarop uw klanten configureren moet zo snel mogelijk laden, zodat uw klanten snel en duidelijk resultaat krijgen. Een oogstrelend mooi èn snel laadbaar product verhoogt immers uw verkoopkansen! De specialisten van CPQ Factory weten precies hoe zij uw modellen zo licht mogelijk kunnen maken.

 

Beschikt u reeds over 3D-modellen en zijn ze toe aan versie 2.0? Neem contact met ons op om uw modellen te laten analyseren en verbeteren. Of vraag een training aan voor uw modelleurs, zodat zij zelf hiermee aan de slag kunnen.

Neem contact opNeem contact op