Training

 

Training

Bij CPQ Factory zijn we er trots op dat we uitgebreide trainingen aanbieden in Verge3D, Blender en diverse CPQ-software. Onze trainingen zijn ontworpen om u en uw team de vaardigheden te geven die nodig zijn om indrukwekkende 3D-webervaringen te creëren en te onderhouden.

Onze Verge3D-trainingen richten zich op het gebruik van deze krachtige 3D-engine om gedetailleerde en realistische 3D-modellen te creëren. We leren u hoe u Puzzles, de visuele programmeertaal van Verge3D, kunt gebruiken om uw modellen tot leven te brengen met complexe interacties en animaties.

Onze Blender-trainingen bieden een diepgaande introductie tot deze open-source 3D-creatiepakket. We leren u hoe u gedetailleerde 3D-modellen kunt maken en hoe u deze kunt optimaliseren voor webgebruik.

Daarnaast bieden we trainingen in diverse CPQ-software. Deze trainingen zijn ontworpen om u te helpen de software effectief te gebruiken om uw producten en diensten te configureren en te prijzen.

Het unieke aan onze trainingen is dat ze niet alleen gericht zijn op het aanleren van vaardigheden, maar ook op het in staat stellen van uw team om zelf het onderhoud en de verdere ontwikkeling van uw 3D-webervaringen te doen. Dankzij onze trainingen kan uw team zelf aanpassingen maken en uw 3D-webervaringen verder ontwikkelen

Of u nu nieuw bent in de wereld van 3D-codering of uw bestaande vaardigheden wilt verbeteren, onze trainingen bieden de kennis en ervaring die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze trainingen u kunnen helpen uw doelen te bereiken

CPQ Factory verzorgt efficiënte trainingen op maat, zodat u het beste haalt uit uw CPQ-oplossing.

Vraag training aanVraag training aan