CAD naar WebGL conversie

 

CAD naar WebGL Conversies

CPQ Factory is een toonaangevende dienstverlener die gespecialiseerd is in het transformeren van uw bestaande 3D CAD-modellen naar webgeschikte formaten (CAD naar WebGL conversie) voor interactieve productpresentaties en configuratoren. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun producten op een meer visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren en configureren.

We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals Blender en Verge3D. Blender, een open-source 3D-creatiepakket, wordt in onze workflow gebruikt om de CAD-modellen te vereenvoudigen en te verkleinen zodat ze geschikt zijn voor webgebruik. Deze geoptimaliseerde modellen kunnen vervolgens worden geëxporteerd naar Verge3D, een krachtige webgebaseerde 3D-engine, voor verdere verwerking en visualisatie.

Met Blender kunnen we CAD-modellen omzetten naar webgeschikte formaten zonder verlies van kwaliteit of detail. Deze geoptimaliseerde modellen behouden hun complexiteit en gedetailleerdheid, waardoor ze perfect zijn voor interactieve 3D-presentaties. Het resultaat kan direct in een webbrowser worden bekeken, zonder dat er extra plugins of software nodig zijn.

Bij CPQ Factory streven we ernaar om de nieuwste technologieën en technieken te gebruiken om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een manier om uw producten beter te presenteren, of een groot bedrijf dat op zoek is naar een efficiënte manier om uw CAD-modellen te converteren, CPQ Factory heeft de oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Neem contact opNeem contact op