3d Programmeren

 

3D-programmeren met Verge3D en Puzzles

Bij CPQ Factory zijn we trots op onze expertise in 3D-programmeren. We maken gebruik van geavanceerde tools zoals Verge3D, een krachtige en veelzijdige 3D-engine, om indrukwekkende en interactieve 3D-webervaringen te creëren.

Verge3D integreert naadloos met populaire 3D-modelleringstools en stelt ons in staat om gedetailleerde en realistische 3D-modellen te creëren. Maar wat Verge3D echt onderscheidt, is de mogelijkheid om deze modellen tot leven te brengen met behulp van Puzzles, een visuele programmeertaal die speciaal is ontworpen voor 3D-webontwikkeling.

Puzzles maakt het programmeren van 3D-webervaringen toegankelijk en intuïtief. Met zijn drag-and-drop interface kunnen we complexe interacties en animaties programmeren zonder een enkele regel code te schrijven. Dit betekent dat we sneller kunnen werken en onze klanten sneller resultaten kunnen leveren.

Een bijkomend voordeel van Puzzles is dat het ook mogelijk is voor uw werknemers om het onderhoud en verdere ontwikkeling te doen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen uw medewerkers zelf aanpassingen maken en de 3D-webervaringen verder ontwikkelen.

Of u nu een interactieve productconfigurator nodig heeft, een boeiende 3D-presentatie of een meeslepende virtual reality-ervaring, onze 3D-coderingsservices met Verge3D en Puzzles bieden de oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.”

Neem contact opNeem contact op